Als je nu al met angstige gevoelens aan de donkere dagen tussen Kerst en Nieuw aankijkt; als je iets wil doen om je energiek te voelen voor de winter echt aanbreekt; als je je metabolisme een boost wil geven voor je aan de recepties en Kerstdiners begint; als je simpelweg je training en workouts efficiënter wil maken: lees dan even verder!

 

BodySuit Training biedt tijdelijk en uitzonderlijk een Pre-Winter Bootcamp aan!

WAT:

Het principe is even eenvoudig als efficiënt: 8 sessies van 30 minuten training in een kleine groep (min 4, max 6 deelnemers), waarbij we werken aan uithouding, kracht, flexibiliteit, spiertonus en algemeen goed gevoel. In tegenstelling tot de personal training sessies waarbij we een uur lang met 1 tot 3 mensen werken, wordt tijdens deze reeks trainingssessies heel intens en zonder veel rust doorgetraind. Het gaat om het verhogen van de hartslag terwijl ook de spieren worden uitgedaagd. Heel het lichaam zal worden aangepakt. Je kan intense, metabolische sessies verwachten waarbij wellicht met timers circuits zullen worden afgewerkt. Be ready to sweat and have some fun!

 

WIE:

Deze bootcamp is enkel geschikt voor mensen die reeds trainen of al getraind zijn en de basisoefeningen die we bij BodySuit toepassen onder de knie hebben. Als je beperkingen hebt (lage rugklachten, knieklachten, nekpijn, slepende blessures,…) kan je beter niet meedoen. Er zal tijdens de trainingen niet al te veel tijd zijn voor persoonlijke aanpassingen. Hiervoor neem je best een privé-afspraak.

Kom je al trainen bij BodySuit, dan kunnen deze korte metabolische sessies een perfecte aanvulling zijn op  je bestaande sessies! Je zal nog meer resultaten zien doordat je lichaam nog meer wordt uitgedaagd.

Train je op dit moment niet echt of slechts sporadisch? Ook dan kunnen deze sessies helpen om je weer op gang te brengen en je beter in je vel te doen voelen.

 

WANNEER:

De bootcamp sessies zullen starten op zaterdag 21 november.

De planning van de sessies is als volgt:

zaterdag 21 – 28 november 5-12 december 9u-9u30

dinsdag 24 november 1-8-15 december 20u-20u30

Alle sessies zullen dus 30 minuten duren en deelnemers wordt met AANDRANG gevraagd op tijd toe te komen zodat de sessie tijdig kan starten.

 

HOE:

Inschrijven gebeurt vooraf voor ALLE sessies. Als je een sessie mist is dat jouw verantwoordelijkheid. Er wordt geen inschrijvingsgeld teruggestort bij gemiste sessies.

Inschrijven doe je door het inschrijvingsgeld van 185,-euro (minder dan 25euro per sessie!) te storten op KBC rekening BE43 7340 2258 0801, of vooraf te betalen tijdens een van jouw personal trainingsessies. (Het bedrag kan eventueel ook afgetrokken worden van de vooraf betaalde bedragen die sommige onder jullie betalen voor hun sessies). Nogmaals: gemiste sessies worden niet vergoed.

De sessies gaan pas door als minstens 4 personen zich hebben ingeschreven. Er is, gezien de beperkte ruimte in de studio, een maximum van 6 deelnemers toegelaten. Indien je interesse hebt kan je dus best even een mailtje of sms sturen om te zien of er nog beschikbaarheid is. Als je zeker wil zijn dat de sessies doorgaan, kan je misschien met je vriendinnen, partner, zus, enz… afspreken om samen in te schrijven, want bij minder dan 4 deelnemers gaan de sessies niet door.

Let’s beat the Winter Blues with a good sweat! 🙂

 

Comments are closed.